karambol

2017.11.29. 07:26

Halálos baleset történt Bodmér és Vértesboglár között (Frissítve!)

Frontálisan ütközött egy autóbusz és egy gépkocsi szerda reggel Fejér megyében, a Bodmér és Vértesboglár közötti úton.

katasztrófavédelem, Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Pesti Tamás

Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba hajtott. A balesethez a tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben több ember megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotós: Pesti Tamás

Pruzsina Alice, a KNYKK Zrt. szóvivőjének tájékoztatása szerint: a személygépkocsi megpördült az úton, így csapódott az autóbusznak. Az autóban ülő sofőr a helyszínen életét vesztette, a busz utasai közül hárman sérültek meg.

Frissítve!

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az érintett útszakasz újra teljes szélességében járható.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri a gépkocsivezetőket, hogy körültekintően, a közúti közlekedési szabályokat maradéktalanul betartva közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!