Az első hivatalos látogatás

2024.01.16. 17:30

A Fejér Vármegyei Építészek Kamarájának új elnöke Karé Krisztián

Karé Krisztián és Cser-Palkovics András

Forrás: Cser-Palkovics András közösségi oldal

Elnöki pozícióban első alkalommal tett látogatást Székesfehérvár polgármesterénél a Fejér Vármegyei Építészek Kamarájának elnöke Karé Krisztián, olvashattuk Cser-Palkovics András közösségi oldalán.

"Természetesen elnök úrral városunknak régi kapcsolata van, hiszen vele és munkatársaival dolgozhattunk például a Rendház felújításán és bővítésén is, amelyért kollégáival elnyerték a Schmidl-díjat is. Az épített környezetnek alig túlbecsülhető jelentősége van egy város szempontjából, ezért is fontos, hogy a Kamara és önkormányzatunk között harmonikus legyen az együttműködés, de ez persze igaz mindegyik szakmai szervezetre, kamarára is. Örülök, hogy Karé Krisztián elnök úrral ezt a törekvést új alapokra helyezhetjük, sok sikert kívánok neki és a megválasztott elnökség minden tagjának. Egyúttal köszönöm a korábbi elnök Németh László és a Kamara előző elnökségének munkáját!" fogalmazott a polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában