Ingatlanbazár

2023.12.17. 11:30

Lenyűgöző présház borospincével, 14 millióért?

Rendkívül kedvező áron találtuk Csóron ezt az ingatlant, ami ideális választás akár nyaralónak vagy nagyobb társaságok kikapcsolódására. A gyönyörűen átalakított présház tágas nappali-konyhával rendelkezik, egy zuhanyzó kialakítása várat még magára. A jelenlegi lehetőségei tökéletesek lehetnek egy kényelmes otthon vagy akár nyaraló kialakításához is. Kattintson, a fotók magukért beszélnek!

Fotó: Ingatlanbazár

“Eladó Csóron egy lenyűgöző présház borospincével, ideális választás akár nyaralónak vagy nagyobb társaságok kikapcsolódására.A présház átalakítása már megtörtént, így azonnal élvezhető és használható. A borospince L alakú elrendezéssel rendelkezik, melyhez 9 lépcsőfok vezet le. Az itt uralkodó klíma kivételesen jó és egyenletes, tökéletes körülményeket teremtve a borok tárolásához és az ott tartózkodás kellemessé tételéhez.A présházban található egy tágas nappali konyhával, valamint egy WC mosdóval, de könnyedén kialakítható egy zuhanyzó is, hogy teljesebbé tegye a kényelmet.A présház teteje bitumenes zsindellyel van borítva, és fontos megjegyezni, hogy a tetőtér nem beépíthető. Annak ellenére, hogy a tetőtér nem használható lakótérként, a jelenlegi elrendezés és lehetőségek tökéletesek egy kényelmes és élvezetes otthon vagy nyaraló kialakításához[...]”
Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában