Hatodik alkalommal

2022.11.12. 07:00

Ismét megnyíltak a megyei gyárak kapui – a helyszíneken és virtuálisan is

Hatodik alkalommal rendezték meg november 11-én a Modern Gyárak Éjszakája országos programsorozatot, melyhez idén Fejér megyéből – információink szerint – hat vállalat csatlakozott. A programkínálatot a személyes gyárlátogatás mellett virtuális túrák színesítették.

Héjj Vivien

A fehérvári Macher Zrt.-nél virtuális séta keretében, otthon ülve is bepillantást nyerhettünk a gyári környezetbe

Forrás: moderngyarakejszakaja.hu

Az immár hagyományosnak számító programsorozat célja, hogy lehetőséget teremtsen a vállalkozók és a lakosság számára, hogy közvetlen közelről megtapasztalhassák, milyen példaértékű vállalatok működnek Magyarországon. A korábbi évekhez hasonlóan idén is olyan hazai cégek mutatkoztak be, amelyek innovatív, high-tech, zöld, valamint okos megoldásokat alkalmaznak működésük során, és ezzel versenyképessé teszik az országot. Az esemény egyúttal lehetőséget teremt a vállalatok munkaadói, társadalomszervezői és közösségépítő szerepének bemutatására is.

Fehérvárt képviselte a programon a Videoton EAS Kft. és a Macher Zrt. Csatlakozott a programhoz a dunaújvárosi DaruSín Kft. és az Épduferr Nyrt., valamint virtuális gyárlátogatásra várta az érdeklődőket a kőszárhegyi Simon Plastics Kft. és a szabadbattyáni LogSol Kft.

A személyes gyárlátogatások betekintést nyújtottak a technológiai újításokba, valamint az érdeklődők a speciális munkafolyamatokat is testközelből megismerhették. Akik pedig a virtuális gyárlátogatást választották, azok készülékük képernyőjén keresztül járhatták be az egyes gyárakat, s tudhattak meg érdekes információkat a programhoz csatlakozott vállalatok működéséről, profiljáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában