Erste Bank

2022.04.29. 07:24

A hűséges ügyfeleket díjazták

Az Erste Bank megyénkben közel 30 olyan kis- és középvállalkozást mondhat partnerének, mely már több mint két évtizede vezeti számláját a pénzintézetnél – ezért őket most külön elismerésben részesítették, hűségüket jutalmazva.

Kecskés Zoltán

Kovács Dániel régióvezető és Szerdahelyi Róbert az Erste Bank KKV területének vezetője a díjátadó rendezvényen

Forrás: Erste Bank

Az április 28-ai díjátadó ünnepségen az elismerést a helyszínen átvevő cégek megjelent vezetőit, képviselőit Kovács Dániel, az Erste Bank kis- és középvállalati területe Észak-Nyugat Magyarországi régióvezetője és Szerdahelyi Róbert, az Erste Bank KKV területének vezetője köszöntötte, akik felszólalásukban a gyümölcsöző szoros együttműködés pozitívumait hangsúlyozták. Kovács Dániel régióvezető úgy vélte, azok, akik egy pénzintézettel hosszabb ideje ápolnak tartós kapcsolatot, a közeli jövőben más előnyeit is élvezhetik a lojalitásuknak, hiszen a saját forrású finanszírozási termékek esetében a banknak nagyobb mértékben van alkalma és lehetősége az árazás és más feltételek kialakításakor figyelembe venni a pozitív bankkapcsolati múltat, ez pedig a hűséges ügyfelek számára forintban és százalékban mérhető előnyt jelent majd.

Az Erste Bank rendezvényén vette át több vállalkozás a díjat
Forrás: Erste Bank

Az ünnepi gondolatokat követően került sor az esemény csúcspontjára, amikor is a pénzintézet képviseletében megjelent vezetők átadták hűséges ügyfeleiknek a lojalitás díjat, ami mellé egy Lojalitás kedvezménycsomag is járt ajándékba. A csomaggal a kedvezményezettek az Erste Bank kiemelt partnereinek termékeit és szolgáltatásait vehetik igénybe extra kedvezményekkel, szervezetfejlesztési és egyéb tréningek, coaching, webaudit-fejlesztés, illetve nem utolsósorban szekszárdi bor és élményprogramok témakörében. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában