A polgármesternek további tervei vannak

2022.03.24. 17:22

Több út is megújul Sárkeszin

Számos út megújulhatott és újul meg jelenleg is a községben a Magyar falu program és a Belügyminisztérium támogatásával.

Déri Brenda

Kőhegyi László polgármester az új aszfalton

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Kiskeszi településrészen jártunk szerda délután, ahol Törő Gábor országgyűlési képviselővel és Kőhegyi László polgármesterrel bejártuk a nemrég felújított Ady Endre utcát. Az 1320 méteren letett új útburkolat régi lakossági igényeknek tett eleget, a településvezető ugyanis elmondta, hogy az utcában rengeteg a gyerek, akiknek immáron van lehetőségük arra, hogy az aszfalton rollerezzenek, biciklizzenek. A munkálatokat alig másfél héttel ezelőtt fejezték be, azonban ezzel nincs vége! 


Nemcsak az Ady Endre utca nyerhette el az európai útnormáknak megfelelő formáját, hanem néhány hónapja a Kossuth Lajos utca is. E kettőre a Magyar falu program pályázata biztosította az anyagi forrást, amely mintegy 40 millió forint volt. Holnap, azaz pénteken pedig a József Attila és Deák Ferenc utca új útburkolatának átadására is sor kerül, mely a Belügyminisztérium támogatásával és az önkormányzat önerejéből valósulhatott meg 23 millió forintból. Előbbi 85 százalékot biztosított, utóbbi pedig tizenötöt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában