korszerű marketingeszközökről

2018.11.22. 08:30

Digitális KKV Nap volt a Gazdaság Házában

Mintegy 60 fő, köztük 40 vállalkozás részvételével tartotta meg a kamara az idei utolsó Digitális KKV Napot a Gazdaság Házában. Az online marketingre fókuszáló rendezvény nemcsak a szemléletformálásban segített, de hasznos tudnivalókat is nyújtott a sikeres online vállalkozói jelenléthez.

FMKIK, Sági Zoltán

A rendezvényen kiderült: az online marketing a jövő!

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Mint az FMKIK összefoglalójában áll: a versenyelőnyt, az üzleti kapcsolatokat, digitális hatékonyságjavulást kínáló rendezvény 4 előadója, 7 kiállítója mutatta be a versenyképesség növelését célzó legkorszerűbb digitális, online marketing eszközöket, technológiákat, a finanszírozást támogató konstrukciókat.

A rendezvényen kiderült: az online marketing a jövő!
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A megnyitón Czimbalmos Levente, a Modern Vállalkozások Programja szakmai vezetője köszöntötte a résztvevőket, bátorítva a vállalkozásokat: jól teszik, ha kihasználják a projekt nyújtotta kedvező feltételeket és élnek a pályázati lehetőségekkel. A program előadói a nap során kitértek a digitáis vállalkozásfejlesztést támogató külső finanszírozási lehetőségekre, a jelenleg és a jövőben rendelkezésre álló forrásokra. A szakmai részben a szervezők három előadó közreműködésével foglalták össze az online marketing lényegét és fontosságát, majd a vállalkozói facebook oldal létestésével, kezelésével, hasznosságával, illetve a Google Analytics témakörével ismertették meg a résztvevőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában