Hirdetés

2018.07.14. 08:00

Több méretű minőségi roll-up készítés céges rendezvényekre, bemutatókra

A legtöbb állásbörzére, termékbemutatóra vagy promóció és szolgáltatás népszerűsítésére érdemes professzionálisan reprezentálnia magát egy cégnek ahhoz, hogy sikeresen elérje a kitűzött céljait.

Ennek természetesen egyik alapvető eleme az ápolt megjelenés, de az igazi üzletemberek figyelnek a részletekre is, így semmiképp sem mennek ki ilyen rendezvényekre valamilyen reklámeszköz nélkül. Gondolj csak bele, ha valaki elmegy a vállalat pultja előtt, látni fogja a cég és / vagy valamilyen szolgáltatásának vagy termékének a nevét.

Lehetnek ezek az asztalokon vagy a kirakati pultokban elhelyezett apró tárgyak, brossúrák vagy jegyzettömbök, viszont ahhoz, hogy valóban jelen legyen a vállalat arculata, nagyobb, távolról jól látható és észrevehető reklámtárgyat érdemes kitenni.

Ilyenkor nagyon hasznos és praktikus megoldás szokott lenni a roll-up. Ezt csak a vállalatnak kijelölt helyen vagy helyeken felállítod, s kész is céged arculatát jól tükröző promóciós állomása. A roll-up amiatt is nagyon népszerű reklámozási felület, mert nem igényel különös szakértelmet a felállítása, illetve a legtöbb roll-up hordtáskában vállon könnyen szállítható.

Érdemes a promóciós rendezvény előtt felméretned a terepet, mert lehet, hogy több méretű minőségi roll-up modellekre lesz szükséged ahhoz, hogy ki tudj tűnni egy tömegből, vagy hogy még jobban fel tudd hívni vállalatod meglévő vagy leendő ügyfelei figyelmét szolgáltatásaid sikerességére.

S persze az sem mindegy, hogy egyoldalas vagy kétoldalas roll-upra lesz szükséged, mert ha a helyiség engedi, akkor érdemes lehet ezt a lehetőséget is a tarsolyodban tartanod, ha különféle vagy akár ugyanolyan promóciókat szeretnél megjeleníteni.

A roll-up remek megoldás lehet új termékek vagy szolgáltatások népszerűsítésre, állásbörzéken a vállalat promotálására, céges rendezvényeken a professzionális megjelenés érdekében, illetve kirakatokban, rendelőkben és számos olyan helyen, ahol aránylag sok ember megfordul.

Akkor sincs gond, ha nincs affinitása senkinek a cégednél az ilyesmikhez, mert a Profireklám csapata Budapesten szakmai tanácsokkal lát el, Veled tervezi meg a grafikát, átvállalja a teljeskörű nyomdai ügyintézést és persze mindössze néhány nap alatt legyártja az általad rendelt roll-upokat is.

Amennyiben van saját grafikád, azt PDF formátumban is elküldheted nekik, hogy még hamarabb elkészüljenek a kért roll-up modellek. További információt a Profireklámtól megrendelhető roll-up típusok szélességéről, magasságáról, anyagáról és felbontásáról itt találsz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában