Dunaújváros

2017.09.14. 18:58

Együttműködés a Ford és a Dunaferr iskola között

Hosszútávú együttműködési megállapodást kötött a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, valamint a Ford magyarországi márkaképviselete.

Balla Tibor

Zemankó Zoltán a Dunaferr igazgatója, Ágó Béla műszaki és vevőszolgálati igazgató, Knaver Ferenc, regionális szerviz és alkatrész igazgató az ajándék váltóval

Fotó: Ady Géza

Máté Márton ötletéből és hathatós támogatásából kifolyólag jött létre az együttműködés az iskola és a képviselet között. Ez az együttműködés szakmai alapokon nyugszik, mondta el Zemankó Zoltán, a Dunaferr iskola igazgatója. A következő időszakban mind módszertani, mind tudásbeli, mind eszközbeli támogatást nyújt a Ford az iskola számára. A diákok részt vehetnek bemutató órákon, üzem- és szervizlátogatásokon. A képviselet szakemberei tartanak tanórákat, illetve továbbképzéseket a Dunaferr oktatói számára. Az igazgató hangsúlyozta, nem arról van szó, hogy a diákok Fordspecifikus ismeretekkel fognak rendelkezni, hanem általános, más márkaszervizben is jól hasznosítható ismereteket szereznek. Az együttműködés legfontosabb célja, hogy az autószerelő szakma, a benzingőz felé terelje a tanulókat.

Zemankó Zoltán a Dunaferr igazgatója, Ágó Béla műszaki és vevőszolgálati igazgató, Knaver Ferenc, regionális szerviz és alkatrész igazgató az ajándék váltóval
Fotós: Ady Géza

A csütörtöki szakmai napon az iskola egy közel milliós értéket képviselő váltószerkezetet vehetett át a márkaképviselettől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában