Martalócok éjszakája

2024.04.13. 16:00

Kikapcsolódásra vágyó emberek aljas mészárlása volt Moszkvában

A március 22-i brutális gyilkolás az egész világot megrázta. Képtelenség közömbösen nézni a történteket Szent István városában, Magyarország keresztény bölcsőjében. Ezért fordultunk szakértőhöz, tudnunk kell, mi folyik a világban, veszélyben vagyunk-e.

Nagy Zoltán Péter

Az orosz titkosszolgálat katonái szállítják a terroristákat a bírósági épületbe. Már a kihallgatásuk sem volt éppen emberbarát, a közvélemény mégsem lázadt fel az oroszok ellen

Március 12-én nyitották meg azt a kiállítást Pákozdon a katonai emlékparkban, amely arról szólt, hogy 25 évvel ezelőtt csatlakoztunk a katonai védelmi szövetséghez, a NATO-hoz, amely idén ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. Felvetődik a kérdés, ma is biztonságot nyújt nekünk ez a szövetség, amikor annak vezetői támadni akarják Oroszországot? Biztonságban vagyunk-e, ha a "gonosz" orosz birodalom ellen ilyen bestiális mészárlást hajtanak végre? Nincs-e aggódni való okunk, ha Európába masírozó iszlamista csoportok halált ígérnek a kereszténységnek? Ilyen jellegű kérdésekre is kerestük a válaszokat a moszkvai terrorral kapcsolatban Horváth József nyugállományú vezérőrnagytól, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadójától. Meggyőződésünk, hogy filmünkkel csak újabb kérdések vetődnek fel.

Horváth József nyugállományú vezérőrnagy

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában