Magyar virtus, lovas lélek!

2024.04.10. 11:00

Gyerekek kacagása töltötte be a Ma No Ka-Tanyát

Izgalmas héten vannak túl Nagykarácsonyban: négy nap tábor, egy családi nap, sok élmény, tanulság és jó kedv jellemezte a Fridrich-Czinkóczi Kata által szervezett lovasnapokat.

Kecskés Zoltán

Maradandó, életre szóló élmények a nagykarácsonyi lovastáborban.

Fotó: Tanya

– Az iskolai tanítási szünetek ideje mindig mozgalmas időszak nálunk, így nem volt kérdés, hogy a tavaszi szünetben is készülünk néhány foglalkozással. Négy napon keresztül kisebb és nagyobb gyermekeket vártunk hozzánk egész napos programra: közösen pucoltuk a lovakat, megtanulták a lovak körüli munkákat, szerszámokat, természetesen lóra is ültek, legeltettünk, hintóval utaztunk – mondta el a  Ma No Ka - Tanya háziasszonya, majd hozzátette:

–  A családi napon egy teljes délelőttön keresztül velünk voltak a családok. Nekik kötetlenebb programokkal készültünk, lovaglás, lovaskvíz, hintózás volt terítéken. Nagyon jó hangulatban telt mindegyik napunk, izgatottan várjuk a nyári szünetet is. Jelenleg több programmal egyelőre nem készülünk az edzéseken kívül, ugyanis minden energiánkat a II. Ma No Ka Lovasnap szervezésére fordítjuk! Továbbra is várjuk szeretettel a tombolafelajánlásokat, és minden segítséget, akik valamilyen formában hozzájárulnak majd a közösségi naphoz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában