Program

2024.03.10. 07:00

Nordic walking Fehérváron és azon túl is

Nordic walkingra hívja márciusban is az érdeklődőket a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Ám nem csak a városban, de azon kívül is szerveznek programokat.

S. Töttő Rita

Az idei év márciusában is folytatódnak a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség nordic walking foglalkozásai Székesfehérváron. Hétfőnként az Öreghegyi Közösségi Ház főbejáratától indul a csapat 17 órakor – árulta el a feol.hu-nak Parall Bálint, a Szövetség vezetője, kiemelve: akinek nem jó ez az időpont vagy helyszín, szerdánként is csatlakozhat a nordic walking sétákhoz, melyek az István Király Általános Iskola főbejáratától indulnak 15 órakor.

A Szövetség Várak, kastélyok programja keretében távolabbi kirándulásra is invitálják a nordic walkingozókat: március 26-án, kedden a Budai Várnegyedbe indul a Szepesiné Sz. Piroska Nordic Walking instruktor vezette csapat. Jelentkezni is nála lehet (Telefonon: 36 /20/ 984 -5695 Email: [email protected]) március 23-ig. A túra a tervek szerint tehát 26-án 8:48-kor indul a székesfehérvári vasúti pályaudvarról. A résztvevők ellátogatnak a Budai Várba, megnézik a Mátyás templomot, a Várkerületet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában