Közös ünneplés

2023.12.31. 17:00

Koccintás és lencseleves parti – így köszöntik az újévet Abán

Közös újévi ünneplésre hívja és várja a település lakóit január 1-jén Aba önkormányzata. A következő év bőségéről a lencseleves gondoskodik.

Héjj Vivien

Fotó: Shutterstock

Újévi programra várja a település minden lakóját Aba önkormányzata: a közösségi házban tartandó közös koccintásra és lencseleves partira invitálják a helyieket. Hogy az új esztendő bőségben, jóságban teljesen, az Abai Gasztro Klub lencselevessel várja az érdeklődőket, akik a készlet erejéig megkóstolhatják a a település szilvapálinkáját, valamint lesz még forralt bor és meleg tea is. A gyerekeket fánkkal és meleg, tejszínhabos kakaóval várják a szervezők.

Aki szeretne vihet magával a programra egy kis „hazait” – enni- és innivalót. A jó hangulatról Müller Zoli gondoskodik. A rendezvény ingyenes, az önkormányzat vár minden abai, bodakajtori és belsőbárándi lakost, kicsiket és nagyokat egyaránt. Kezdés 16 órakor, kapuzárás 20 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában