Egy est, ahol minden érzékszervünket elvarázsoljuk!

2023.12.28. 13:51

Balaton környéki pezsgők varázslatos világa érkezik a fülei kóstolóra

Miközben az év lassan lehúzza a függönyt, a Füle Községért Közalapítvány egy különleges, vezetett pezsgő kóstolóra invitál, ahol nem csak az ízlelőbimbókat kényeztethetjük.

Hajdú Marianna

Csodálatos este vár a Füle Községért Közalapítvány szervezésében: vezetett pezsgőkóstoló a Balaton környékének legfinomabb buborékos italaival

Forrás: Pixabay

Az ünnepeket átívelő rendezvénysorozata még koránt sem ért véget a Füle Községért Közalapítványnak. A 2023-at és rendezvényeik ezévi sorát stílusosan egy kóstolóval zárják. December 29-én, 17:00 órakor csatlakozhatunk a remek alkalomhoz, ahol a Balaton környékének legkiválóbb pezsgőit fedezhetjük fel. 
Az este során öt különleges, balatoni pezsgőt kóstolhatunk meg, amelyek tökéletes búcsút intenek az óévnek. Fáró Ádám, a Feind Pincészet borszakértője vezeti a pezsgő kedvelőket ezen az ínyenc utazáson, és nyújt betekintést a pezsgőkészítés művészetébe. A fenséges nedűk mellé helyi készítésű fűszeres sajtokat is  kóstolhatunk, amik tökéletesen kiegészítik a buborékos italokat.
A szervezők tudják, hogy az utazás néha nehézkes lehet, ezért igény esetén transzfert biztosítanak a Balatonfőkajár-Polgárdi útvonalon, hogy mindenki biztonságosan és kényelmesen részt vehessen az eseményen.
A tökéletes szervezés érdekében a részvételi szándékot előre szükséges jelezni a közalapítvány közösségi oldalán vagy sms-ben a 06209648452-es számon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában