Lehet még csatlakozni

2023.11.08. 12:00

Sikeresen indult az előszállási fotóklub

A helyi művelődési házban először találkoztak a fotózás szerelmesei, hogy az előszállási gyökerekkel rendelkező Ferenczi Évi szakember előadását meghallgatva megismerkedjenek a fotók és képek lebilincselő világával, valamint a régi idők trendjeivel.

Kecskés Zoltán

Először találkoztak a fotózás szerelmesei Ferenczi Évi fotográfus foglalkozásán.

Fotó: Fotóklub

A terem megtelt a nem rég alakult Fotóklub első alkalmával,  ahol a résztvevők aktívan kivették a részüket a foglalkozásból. Folyamatosan kérdeztek a foglalkozásvezetőtől, a közös szenvedély hamar közelebb hozta az érdeklődőket egymáshoz.

– A foglalkozás során szót ejtettünk a fotózás történetéről, a kezdetektől az I. ipari forradalomig, ami segített megértenünk, milyen hatalmas fejlődésen ment keresztül a fotográfia az évek során. Ezek az ismeretek inspirációt adtak mindannyiunknak, hogy továbbfejlesszük saját képességeinket és látásmódunkat. Emellett az inspirációról és a fejlődésről is szó esett, , mely arra ösztönözte a résztvevőket, hogy új perspektívákból közelítsék meg a fotózást, ezáltal fokozatosan fel tudják fedezni a saját stílusukat. A további foglalkozásokon tanulmányozni fogunk neves festőket és híres fotográfusokat is, hiszen ez egy olyan szakma, amely sosem áll meg, mindig van mit tanulni. Talán ez is hozzáad a varázslatához, amit az idő kereke csak még szebbé tesz – mondta lapunk megkeresésére Ferenczi Évi fotográfus.

Mint megtudtuk, továbbra is van lehetőség csatlakozni a Fotóklubhoz, melynek következő alkalma december 10-én, 14 órakor lesz. A térítésmentes foglalkozásokhoz a [email protected] email címen lehet jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában