„Csupa szív ember, nagy szeretet veszi körül"

2023.11.05. 15:30

Összefogtak Katicáért az előszállásiak

Ahogy mondani szokás, bajban ismerszik meg a jó barát. November 17-én, a bálon összefognak a helyiek, hogy az Előszálláson élő Zámbó Katalin gyógyulását segítség, aki bár néhány évvel ezelőtt két vállra fektette a halálos kórt, ismét kiújult. A jótékonysági esemény a szülők összefogásával jön létre.

Kecskés Zoltán

A pozitív gondolatok segítik a gyógyulást – vallja Zámbó Katalin.

Fotó: Zámbó Katalin

– A pozitív gondolatok segítik a gyógyulást – vallja mindenki Katicája, aki nagyon hálás barátainak, hogy összefogtak a gyógyulásáért. Mint mondta, ő egy percig sem adja fel, ahogy tette néhány évvel ezelőtt is. Kislánya, a három éves Lilla élteti a harcban. Párja mindenben segítségére van. Ahogy Zámbó Katica meséli a kemoterápia közepette is: „A gyógyulás létezik!"

Barátok, ismerősök fogtak össze, hogy a jótékonysági bál teljes bevételével hozzájáruljanak kór legyőzésében: – A teljes büfé, bál és tombola bevételét neki ajánljuk, sőt aki szeretne, de nem tud ott lenni a november 17-i eseményen, támogatói jegy vásárlásával is segíthet. Szinte azonnal összefogott az egész falu, amint kiderült, hogy kiújult Katica betegsége. Nem is volt kérdéses, hogy segítünk, ahogy tőlünk telik, ő is rengeteg jótékonysági gyűjtésből kivette a részét kézműves alkotásaival. Csupa szív ember, nagy szeretet veszi körül, mindenben mellette állunk ezen a nehéz úton, és meg fog gyógyulni! – tekintettek bizakodva a jövőbe a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában