Kölcsön kenyér visszajár!

2023.10.03. 20:00

Több tucatnyian nézték meg a móri kenguru-sztárpárt

Néhány hete már beszámoltunk a megözvegyült kenguru, Jill és Tyson szerelembe eséséről. Szinte az egész vármegye izgatottan követte a közösségi oldalakon, ahogy a felek megismerkedtek egymással, és ujjongással fogadták a követők az első csókot is. Akkor mindenki azt kérdezte az állatok gazdájától, György Anitától, hogy mikor láthatják saját szemükkel is az ifjú kenguru-párt? Nos, ez a mögöttünk hagyott hétvégén végre megadathatott az érdeklődőknek.

Kecskés Zoltán

A legtöbben a szerelmes kenguru-párra voltak a legkíváncsibbak.

Fotó: Kasza Norbert

A hétvégi nyílt nap apropóját az állatok világnapja adta a móri Dorinita Családi Farmon, ahol a látogatók egy igazán élménydús napot tölthettek el térítésmentesen. A szórakozás mellett, persze a nemes cél sem maradhatott el, ugyanis a vezetők szerették volna viszonozni azt a nemes gesztust, amit a Dog Plusz Egyesület Mentőkutyás Csoportja Jack, az eltűnt kenguru keresésekor tett. Adományt gyűjtöttek az egyesület támogatására.

Ahogy azt György Anitától megtudtuk, az eseményen sikerült huszonkilencezer forintot összegyűjteni, amiből egy speciális mantrailing (személykövető) hámot tudnak venni a négylábú hősöknek. A tulajdonos hálás a segítségéért és köszöni mindenkinek, akik a környékről és távolról ellátogattak hozzájuk.

– Kecskék, mini marha, birka, kacsa, liba, tyúkok, kakasok, néma, illetve magyar kacsa, kék páva, királyfácán, nagy lovak, szamár, mini póni, nyuszi, kutya, törpe süni, és a két kenguru várta a látogatókat, akik sajtkészítés foglalkozáson, valamint lovaskocsikázáson is részt vehettek. Bízunk benne, hogy mindenki maradandó élményekkel távozhatott. Köszönjük a felajánlásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában