Kispályás labdarúgó bajnokság

2023.09.11. 17:00

Abai és környékbeli focicsapatok mérhetik össze ügyességüket

Amatőr kispályás labdarúgó bajnokságot szervez Aba önkormányzata és a helyi Revitál 2020 Sportegyesület. Várják a helyi és környékbeli csapatok jelentkezését.

Héjj Vivien

Forrás: Pexels.com

A bajnokság elsődleges célja, hogy Aba, Bodakajtor, Belsőbáránd és a környező települések kispályás labdarúgást szerető játékosainak mozgási, sportolási lehetősége biztosítson. A program továbbá népszerűsíti a labdarúgást és a nézőknek is tartalmas kikapcsolódást kínál, miközben előtérbe kerül a rendszeres testmozgás fontossága és az egészséges életmód népszerűsítése.

A nevezési határidő: szeptember 30. Nevezni a vonatkozó dokumentum kitöltésével lehet, melyet aláírva kell eljuttatni a szervezőknek elsősorban elektronikusan, az [email protected] címre. A nevezési díjat minden csapat esetében átvállalja a Revitál 2020 SE. Az őszi bajnokság október 2. és december 10. között, a tavaszi 2024. április 20. és július 16. között zajlik.

A bajnokság további részleteiről, a mérkőzések várható időpontjáról és a nevezés további feltételeiről a város közösségi felületén elérhető dokumentumokból tájékozódhatnak a csapatok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában