Az ifjú martonvásári lánglovagok akcióban

2023.08.03. 17:30

„Tűzoltó leszel s katona..."

Nem akármilyen élményben volt része a Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület három ifjúsági lánglovagjának, akik részt vehettek az Önkéntes Tűzoltóságok Országos Szövetsége (ÖTOSZ) XVIII. Ifjúsági Táborában Balatonfüreden.

Kecskés Zoltán

Ahogy arról a martonvásári tűzoltók közösségi oldalukon beszámoltak, a táborozás nem csak a kikapcsolódásról és a közös programokról szólt, hanem igen komoly szakmai munka is zajlott a hét során, amely végül szintvizsgával zárult a 73 ifjú tűzoltónak, akik sikeres vizsgát igazoló jelvényeket is kaptak a záróünnepségen.

Mint írja büszkén a Marton ÖTE: „Egyesületünk fiataljai is kitűnően teljesítették a korcsoportjuknak megfelelő vizsgákat: Marci és Gréti bronz, míg Beni ezüst szintvizsgát tett. Gréti a korcsoport második legjobb eredményével szerezte meg a minősítést, míg Beni a tábor "tűzoltó lépcsőfutó" versenyén is diadalmaskodott. Gratulálunk nekik, büszkék vagyunk rájuk!"

Fotó: Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában