Augusztusban ez a téma került terítékre a FEMECE klubnapján

2023.08.30. 17:45

Őszi befőzésekről cukorbetegeknek

Ezúttal az őszi befőzések kerültek a középpontba a Fejér Megyei Cukorbetegek klubfoglalkozásán. Az augusztusi összejövetelen dietetikus adott ötleteket a résztvevőknek, hogyan lehet kiváltani a cukrot a házi befőttek és lekvárok készítésénél.

Fotó: ÖKK

Augusztus 29-én, kedden tartotta szokásos havi összejövetelét a Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete (FEMECE) az Öreghegyi Művelődési Házban. A tagok mindig aktuális kérdésekről beszélgetnek, így ezúttal az őszi befőzések és lekvárkészítések kerültek középpontba. Meghívott előadóként Pesti Nóra dietetikus beszélt a cukorbetegek számára hasznos praktikákról és a cukorpótlás lehetőségeiről.
A résztvevő egyesületi tagok saját készítésű lekvárokat is hoztak és kóstoltak, majd a találkozó zárásaként közösen nézték meg Velich Dóra és Velich Rita jelmeztervezők látványos kiállítását, amely az Aranybulla Művészeti Napok keretében nyílt meg és látogatható az Öreghegyi Közösségi Házban.

Forrás: ÖKK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában