Szponzorált tartalom

2023.08.14. 10:35

Kiválóság magas fokon a Pedrollo szivattyú jóvoltából

A hatékony vízellátás egyre nagyobb problémákat kezd jelenteni a mérsékelt égövön is, aminek következtében nem véletlen, hogy a Pedrollo szivattyú termékek olyan jelentős ütemben terjednek, mint eddig soha. Magyarország területén előfordulnak a mai napig olyan vidékek, ahol a közműhálózat kiépítése elmaradt. Ahol pedig ez megtörténik, ott sem mindig garantált a rendszeres szolgáltatás. Éppen ezért sokan a saját kezükbe vették ennek a problémának a kezelését, amire már nagyszerű esélyt kínálnak a precíz folyadékszállító berendezések. A Pedrollo szivattyú rendszerek az ipari és mezőgazdasági igények kiszolgálása mellett, a háztartások területén is magas szintű hatékonyságot biztosítanak.

Fotó: szivattyuk.hu

Honnan indult a Pedrollo szivattyú?

Az olasz gyártó székhelye San Bonifacióban található. A világ számos területén rendelkezik már a cég kisebb-nagyobb képviselettel. Silvano Pedrollo az alapító, aki 1974-ben egy dubai látogatása alkalmával felismerte, mekkora jelentőséggel bír a sivatagi környezetben a víz, mint az élet alapja. Ennek következtében elkezdett befektetőket gyűjteni, majd nekilátni egy olyan rendszerű terméktípus legyártásának, ami képes még a zord körülmények között is magas hatékonyságot produkálni. Végül megszületett Pedrollo szivattyú termékcsalád. Az afrikai területeken is sokat bizonyított egyedi rendszerek számos díjat nyertek el, amik mind a kiválóságot bizonyítják.

 

Öntözés otthon Pedrollo szivattyú bevetésével

A kert csak akkor fog igazán jól mutatni, ha a növények megkapják a számukra szükséges mennyiségű nedvességet. Ezt a csapból nem éri meg kijuttatni, ezért alternatív forrásokra kell támaszkodni. Ásott vagy fúrt kútból, esővízgyújtó ciszternákból egyszerűen elvégezhető a folyadékpótlás, amihez a Pedrollo szivattyú különféle termékeit éri meg használni. Önfelszívó eszközök, házi és okos vízműk, de nagyteljesítményű szennyvíz szivattyúk ugyanúgy vannak a kínálatban. Még a medencék vízforgatásához is kapható alkalmas Pedrollo szivattyú, amivel a házi strand tisztántartása végezhető el egyszerűen. Szemezgessen bátran az egyedi felhozatalból!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában