Koncertek, játékok, mulatság

2023.07.03. 17:00

Nagyszerű programokkal vár a szabadbattyáni falunap

Az idei falunapon igazán változatos, szórakoztató rendezvényekkel tölthetik el a hétvégét a rendezvényre érkezők.

Hajdú Marianna

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

A hétvégi program a Pódium Színház Éjjel az Orfeumban című kabaréjával kezdődik pénteken este a Csíkvár téri rendezvénysátorban. A Hacsek és Sajó örökös civódása mellett ismert kuplék és sanzonok szólnak majd, ami ígéretes és emlékezetes estét jelent a falubelieknek.

A szombati falunap bohócos felvonulással kezdődik, ahol a gyerekek maguk is bohócnak öltözhetnek, és a Fagyibohóc Társulat interaktív előadása biztosan felejthetetlen élményt nyújt majd a kicsiknek. Ezt követi a Mesekocsi színház gyermekelőadása, majd egy izgalmas habpartival folytatódik a Sárvíz Tűzoltó Egyesülettel.

A délután folyamán színpadi műsorok várják a közönséget, köztük népdalok és ugrókötél mutatványok, valamint Kalap Jakab interaktív gyermekkoncertje, amit a gyerekek különösen kedvelnek. A további műsorszámok között szerepelnek zenészek, táncosok és akrobaták, így mindenki talál magának kedvére való szórakozást.

Egésznapos gyerekprogram is lesz, mint például Andi bohóc lufihajtogatással és arcfestéssel. A kézműves foglalkozás és a Dudó játszóház pedig remek lehetőségeket kínál a gyerekeknek az alkotásra és a játékra.

A napot tombolasorsolás és a Discovery Band koncertje zárja, ahol mindenki táncolhat és mulathat éjfélig. Így a Falunap két napja igazán emlékezetes és szórakoztató programokkal várja a lakosokat és a látogatókat – adott ízelítőt a hétvégi mulatságokról Márkus Lajosné, a Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában