Felejthetetlenre sikerült program

2023.07.06. 16:00

Még most is a nádasdladányi találkozót emlegetik a vármegye nyugdíjasai

Egy héttel korábban tartotta a Nyugdíjas Szervezetek „Életet az Éveknek” Fejér Megyei Szövetsége hagyományos Juniálisát, melyet idén Nádasdladányba szerveztek.

Hajdú Marianna

A nádasdladányi találkozót egy héttel később is emlegetik a vármegye nyugdíjasai

Forrás: Hajdú Marianna/FMH

A találkozó helyszíne korábban egy nyugdíjas baráti találkozón vetődött fel, ahol részt vett Varga Tünde, a település vezetője is.
A Juniálison a vármegye 33 helyről érkező, közel 500 nyugdíjas vett részt és töltött együtt egy csodálatos napot.
A Nádasdy-kastély, a római katolikus templom, a mezítlábas sétány és fitnesz park és a kézműves udvar elképesztő árukínálatával ámulatba ejtett mindenkit. Olyannyira, hogy a szövetség elnöke, Szecsődi Józsefné nem is tudta magában tartani a településen töltött nap okozta kellemes érzéseket, amik még most is hálával töltik el:

“A kiadós, finom ebéd, zene, a Rummikub megismerése és a játék, a kézműves foglalkozások, társaink kulturális bemutatója, valamint Nádasdladányról szóló és a „Budapest 150” TOTÓ kitöltése sikeres volt. A nap vége felé kellemesen elfáradva, sok-sok élménnyel, barátsággal gazdagodva térhetett mindenki haza” – emlékezett vissza a szép napra, a nyugdíjas szövetség vezetője.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában