E.ON

2023.06.19. 12:15

Ezekben az utcákban lesz áramszünet csütörtökön Fehérváron

Áramszünet lesz gyakorlatilag egész nap Székesfehérvár több utcájában június 22-én, csütörtökön: Reggel 8 és 17 óra között kell felkészülni arra, hogy nem lesz áram, az Eon az érintett területeken a lakosság megértését, türelmét kéri.

Házi Péter

Forrás: Pexels

Amint az önkormányzati kommunikációs központ hírül adta, az E.ON tájékoztatása szerint június 22-én, csütörtökön 8.00 és 17.00 óra között áramszünetre kell számítani a következő utcák egészében: Boros utca, Harkály utca, Tigris dűlő, Gyéres utca, Hosszúéri dűlő, Kánya dűlő, Túzok utca, Tömös utca, Takács utca, Tücsök dűlő, Kovács utca, Szabász utca, Gólya dűlő (a Gólya I. dűlő nem érintett), Maros utca, Sólyom utca, Rezeda dűlő, Zsil utca, Sas utca, Latorca utca, Páva utca, Kócsag utca, Zagyva utca, Hold utca, Erdőntúli terület, Dorna utca, Bagoly utca, Cinege utca, Csóka utca, Karvaly utca, Veréb utca, Hernád utca, Illatos dűlő, Holló utca, Pacsirta utca, Izabella utca.

Szintén áramszünetre kell számítani a fent említett időpontban: - az Új Csóri út 63. és 83. közötti páratlan házszámok között, - a Rába utca 46. - 66. közötti páros házszámok között, - a Kőrösi utca 1. és 113. közötti páratlan házszámok, valamint a 2. és 188. páros házszámok között (a 18/b nem érintett!), - az Iszkaszentgyörgyi út 3. és 27. közötti páratlan, valamint 2. és 38. közötti páros házszámok alatt. Mindenki türelmét és megértését kérik!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában