Otthonosítás

2023.05.02. 17:00

Újabb megállót dekoráltak ki a kutyások Fehérváron

Újabb akciót hajtott végre a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, élükön Fenekes Rolanddal. Ahogy megszokhattuk tőlük, ismét előrukkoltak valami egyedivel. Küldetés teljesítve: buszmegállófelújítást történt Fehérváron, a Pozsonyin!

Kecskés Zoltán

Fenekes Roland szerint sokan örülnek a hasonló kezdeményezésnek.

Forrás: Interjúalany

Megkeresésünkre a Fenekes Roland (1. vk.) képviselőjelöltje elmondta, hogy az elmúlt hónapokban az ország számos pontján a kutyások járták a településeket, hogy hol és miként lehetne segíteni a felmerülő problémákon. Ennek az eredménye az volt, hogy például Gárdonyban, illetve itt Fehérváron, hogy ezt az akciót meglépték.

– Keressük az ország számos városában azokat a problémákat, amikkel tudunk foglalkozni. Legyen szó villanydobozról, buszmegállóról, útburkolatról, igyekszünk minél színesebb akciókat tervezni és szervezni – kezdte beszélgetésünket, majd az új dizájnról beszélt, amit a Pozsonyi úti buszmegálló kapott:

Miből lett a cserebogár? A Pozsonyi úti buszmegálló még a felújítás előtt.
Forrás: Interjúalany

Beach Bár elnevezése van ennek a grafikának, ez már nem az első ilyen az országban, a grafikát a buszmegálló szerkezete adta, így hogy nincs oldala. A kivitelezés kartonplastos megoldás, azaz a kartonplastra van ragasztva a matrica amit popszegeccsel erősítettünk fel a buszmegálló fémlemezeire. Jövőben is várható hasonló akció! Perkátán például a negyedik felújított buszmegállót adtuk át, amely  mézeskalácsház grafikát kapott – zárta gondolatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában