Figyelem!

2023.05.25. 17:00

A nyári időszakban módosul a háziorvosok rendelési ideje

Új rendre állnak át Ráckeresztúr háziorvosi körzetei május 29. és szeptember 4. között. Ennek értelmében a rendelési idő is változik.

Héjj Vivien

A változás május 29-től lép életbe

Forrás: pexels.com

A nyári időszakban jelentősen változik a háziorvosi körzetek rendelési ideje Ráckeresztúron. Az önkormányzat tájékoztatása szerint az I. és a II. körzetben praktizáló háziorvosok minden hétköznap 9 és 13 óra között fogadják a betegeket.

A május 29., hétfőtől június 30., péntekig tartó időszakban Mihalicza Ingrid rendel, majd július 3., hétfőtől, egészen a július 28., péntekig Kasziba Lilla várja a pácienseket. Július utolsó napjától augusztus 11-ig ismét Mihalicza Ingrid, majd szeptember 4-ig Kasziba Lilla látja el a ráckeresztúriakat.

A rendelő az alábbi telefonszámokon érhető el: 20/852-0350, valamint 25/455-804. Az elektronikus kommunikáció az I. körzet esetén a [email protected], a II.-nál a [email protected] címen zajlik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában