Karbantartás

2023.04.23. 13:00

Vízhiány várható Velence és Gárdony területén

A DRV tájékoztatása szerint karbantartási munkálatok elvégzése miatt április 24-től 28-ig 8 és 18 óra között nyomáscsökkenés, vízhiány várható Velence és Gárdony területén.

FMH

Velencén a VIII.-IX.-X.-XI.-XII. utcák (a Meggyfasor u. és Arany J. u. közötti szakaszon), míg Gárdony területén a IV. és V. utcák (a Kisfaludy K. és Berzsenyi D. u. között), a VI. u. (a Tompa M. és Csokonai V. M. u. között), a VII. u. (a Tompa M. és Berzsenyi D. u. között), a VII.–XII. utcák (a Tompa M. és Arany J. u. között), a XIII.–XIV. utcák (a Tompa M. és Meggyfasor u. között), a XV. u. (a Tompa M. és Csokonai V. M. u. között), a Tompa M., Radnóti M., és Csokonai V. M. utcák (a III. és Határ u. között), a Berzsenyi D. u. (a VII. és Határ u. között), a Meggyfasor u. (a VII. és XIV. u. között), a Határ u. ( a Reviczky Gy. u. és Berzsenyi D. u. között) és az Anikó utca érintettek. A munkálatok ideje alatt a szolgáltató tartályautós ivóvízellátást

biztosít. A munkavégzés napi pontos helyszíneiről további információ a DRV +36-80/240-240-es telefonszámán kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában