Futócipőt fel!

2023.04.15. 16:00

Közös kilométergyűjtés Adonyban

Az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás fontossága jegyében sportos kihívásra várja a helyieket az Adonyi Ifjúsági Klub.

Héjj Vivien

Ha a futócipő már unalmas, jöhet a görkorcsolya

Forrás: pexels.com

Ismét a sportolni vágyókat szólítja meg az Adonyi Ifjúsági Klub kezdeményezése. Április hónapban közös kilométergyűjtésre invitálják a helyieket.

– Sétálj, fuss, görkorizz vagy biciklizz április 1–30. között, és rögzítsd tevékenységed telefonos applikáció segítségével. – olvasható a felhívásban.

A résztvevők testmozgásuk rögzítéséhez bármilyen telefonos alkalmazást igénybe vehetnek, a lényeg, hogy a teljesítésről készült képernyőfotót elküldjék az [email protected] címre vagy az Adonyi Ifjúsági Klub közösségi oldalának írt privát üzenetben. Fontos, hogy a beküldött fotón jól látható legyen a dátum és a megtett távolság, valamint a jelentkezőknek az első beküldés során meg kell adniuk, hogy melyik kategóriában szeretnének nevezni.

Az egyes kategóriák – kerékpár, görkorcsolya, séta, futás – legjobbjai értékes vásárlási utalványt nyerhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában