Nagy lehetőség kapujában a fiatalok

2023.04.22. 17:00

Háttértáncosként tűnt fel a TenDance a Boka Boogie Band oldalán

Tévés felvételen járt Radnai Zoltán, sárbogárdi táncművész, tánctanár csapata. A megyénkben is méltán híres Boka Boogie Band együttes háttértáncosaiként fellépő fiatalok nagyon élvezték a forgatást, amely egy új lehetőséget is megnyitott számukra. Jövünk a részletekkel!

Kecskés Zoltán

A Fehérvár TV-ben járt a TenDance és a Boka Boogie Band.

– Bokányi Zsolt keresett meg minket azzal a kéréssel,  hogy az új formációjával a Boka Boogie Band csapattal show-műsort raknak össze, amivel koncerteken, rendezvényeken fognak fellépni az ország egész területén! – kezdte lelkesen beszélgetésünket Radnai Zoltán, majd a részletekkel folytatta – Zsolttal régi már az ismeretségünk,  többször dolgoztunk együtt a múltban, ráadásul kislánya is több éve a tanítványunk. A cél az volt hogy a zenekarral együtt szerepeljenek táncoslányaink, így téve kerek egésszé a produkciót! – tette hozzá.

Mint mondta, a mostani tv-s felvétel a Fehérvár TV próbaterem című műsorához készült, illetve az új slágereket rögzítették! Kiderült az is, hogy a Boka Boogie Band és a TenDance nevű formátum egy hosszú távú együttműködés kötött, ami nagy lehetőség a fiatal tehetségeknek.

TenDance táncosai örömmel vállaltak el a felkérést, hiszen ott lesznek a tavaszi és nyári koncertsorozaton a Boka Boggie Band oldalán.
Fotó: Interjúalany

– A lányaink örömmel vállaltak el a felkérést, hiszen ott lesznek a zenekarral több fellépésükön is, a tavaszi és nyári koncertsorozaton! Kitűnő lehetőség ez, hogy  megmutassák magukat és minél nagyobb előadói rutint szerezzenek. A koreográfiákat én készítem és tanítom be a táncosainknak, akik a Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola diákjaiból áll. Köszönjük a felkérést Bokányi Zsoltnak!

A TenDance táncosai nagyon élvezték a forgatást.
Forrás: Interjúalany

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában