Program

2023.03.08. 18:00

Szombaton nordic walking találkozó lesz Lajoskomáromban

A skandináv gyaloglás szerelmesei együtt sétálhatnak a jó levegőn és nem utolsó sorban jó társaságban is. Ha hinni lehet a meteorológusoknak, a hétvégére már igazi tavaszi idő várható. Így hát botokat fel, és irány Lajoskomárom a szezonnyitó rendezvényre.

Kecskés Zoltán

Forrás: Pexels.com

Mi az a nordic walking?

Aki esetleg még nem tudná, akkor némileg bemutatjuk ezt a hazánkban is egyre inkább elterjedő sportágat. A Nordic walking egyesíti a gyaloglás vagy futás és a sífutás előnyeit. A sétához képest fontos különbség a botok használat, melyek segítségével dinamikát, ritmust adhatunk  a gyaloglásunknak. Az „északi gyaloglás” szinte mindenkinek ajánlott kortól függetlenül. 

Kalandra fel!

Az érdeklődőket március 11-én, szombaton 9:30-ra várják Lajoskomáromban az óvoda-iskola parkolójában, ahol regisztrálhatnak a résztvevők a túrára, majd 10 órakor kezdődik az élménytúra, melyet díjátadás és gasztronómiai élmény követ. Részletek a város közösségi oldalán olvashatóak. 

Vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában