Zsákbamacska

2023.03.28. 16:00

Százötvenezret „bukott”, mégis boldog Juhász Zsolt

Egy laptoppal és egy fekete plüssmacskával távozott a játék végén a bicskei Juhász Zsolt a TV2 régi-új játéka, a Zsákbamacska március 24-i adása után. Nyerhetett volna többet is.

Borsányi Bea

Forrás: TV2

A bútor tervezéssel és értékesítéssel foglalkozó Zsolt nem első alkalommal vett részt televíziós vetélkedőben. A szereplést most is szívesen vállalta, hiszen – ahogy mondta – szereti az embereket szórakoztatni, a Zsákbamacska pedig kifejezetten egy szórakoztató játék. Korda Györgynek azért öltözött – ez a műsorból is kiderült –, mert remekül tudja utánozni Gyuri bácsi hangját és beszédstílusát, sőt kisebb, zártkörű eseményeken fel is lép a dalaival. 

- A műsorba is azért mentem, hogy szórakoztassak, miközben én is jól érzem magam. A nyeremény már csak hab volt a tortán – árulta el Zsolt a feol.hu-nak, aki végül a már „zsebében lévő” 400 ezer forintos nyeremény helyett inkább a Majka által felkínált doboz ismeretlen tartalmát és az egyik függöny mögött rejtőző tárgyat választotta. A dobozban a fekete plüssmacska, a függöny mögött pedig egy 250 ezer forint értékű laptop rejtőzött. Zsolt a műsor után azt mondta a feol.hu-nak, nem csalódott, örül a nyereménynek. 

A teljes epizódot itt tudják megtekinteni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában