A csúcson készült fotón mintha egy angyal nézne rájuk a felhőkből

2023.03.29. 20:00

Gánton és immár a Tátra csúcsán is megemlékeztek a világutazó Molnár Robiról

A liptói Tátra egyik, 2000 méternél magasabb csúcsán immár egy fénykép őrzi a világutazó, tájfutó Molnár Róbert emlékét. A fájdalmasan korán elhunyt sportemberről nemrég Gánton, egy tájfutó versenyen is megemlékeztek.

Házi Péter

Fotó: Archív

Az év elején számoltunk be arról a szomorú hírről, hogy a móri-székesfehérvári egykori tájfutó, aki később aztán szinte az egész világot bejárta, fájdalmasan korán, 48 évesen távozott e földi világból, sokak szívében hatalmas űrt hagyva.

A liptói tátra egyik csúcsán egy fénykép őrzi mostantól Molnár Robi emlékét Forrás: Juhász Zsóka

A kedves, szívében-lelkében mindig fiatalemberként érző, létező Robira nemrég Gánt-Bányatelepen, a tavaszi Spartacus Kupán emlékeztek meg. Mint Viniczai Ferenc, Robi egyik legjobb barátja, a megemlékezés szervezője a feolnak elmondta, egy emléksátrat állítottak fel a két napos versenyen, a sátorban számos cikk, fotó segített felidézni e nagyszerű ember emlékét. Amint Viniczai Ferenc mondta, nem búcsúzni gyűltek össze, mert Robi olyan valaki volt, aki nagyon sokáig itt lesz még az ismerősei, barátai szívében.

Gánt-Bányatelepen egy emléksátorban emlékeztek meg a csupaszív, igaz barátról Fotós: Honfi Gábor

Március 19-én pedig a liptói Tátra egyik csúcsán emlékeztek meg Robiról. Amint Juhász Zsóka a közösségi oldalán megosztotta, egy fotót vittek fel a csúcson található „emlékfalra”, ők így emlékeztek az egykori barátjukra. Ahogy Zsóka mondta, csak később vette észre, hogy az egyik képen mintha egy angyal rajzolódna ki a felhőkből. Hogy a véletlen műve-e ez, döntse el mindenki maga!

Miközben Robi fényképét vitték fel a Tátra egyik csúcsára, mintha az egyik felhőből egy angyal nézett le volna rájuk (a túrázó feje fölötti részen)
Forrás: Juhász Zsóka

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában