Arcfestéssel

2022.06.04. 07:10

Közös családi délelőtt a Szeder Bölcsődében

Gyereknappal egybekötött juniálissal ünnepeltek a Szeder Bölcsőde lurkói. Az arcfesték álcáját élvezve többen katicává vagy bájos kismacskává változtak.

Héjj Vivien

Az átváltozások napja is volt a pénteki

Forrás: Fehér Gábor / FMH

Vidám gyermekkacajok töltötték be pénteken délelőtt a Szeder Bölcsőde udvarát, ám ezúttal szüleikkel együtt játszottak a gyerekek. Mint azt Nyikos Bernadett, a bölcsőde vezetője elmondta, a „juniálisnak” hosszú évekre visszanyúló hagyománya van.

– Nagy öröm számunkra, hogy idén újra megrendezhetjük a családi napot. A kolléganők változatos programokkal készültek – mondta a bölcsődevezető.

A délelőtt során a közös tíz­órain túl labdajátékokkal és kézműves-foglalkozásokkal várták a gyerekeket, akik arcfestést is kérhettek, így többen katicává vagy éppen kismacskává változhattak. Nagy népszerűségnek örvendett az intézményhez érkezett tűzoltóautó is, amit kívül-belül szemügyre vehettek a felfedező gyerkőcök.

Míg a homokozóban szebbnél szebb várak épültek, addig az udvar árnyas részén a Herosz munkatársaival megérkezett egy kiskutya, két kismacska és egy teknős is, amik temérdek simogatásban részesültek a délelőtt során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában