Frissen Fejérből

2022.03.01. 10:00

Tündérszépek 2022 - Józsa Dominika fotózását önfeledt boldogság uralta

Ismét elindult a Tündérszépek verseny, melynek első fordulójában Fejér megye legszebb lányait keressük. Habár a portfóliófotózások már javában zajlanak, még nem késő jelentkezni!

Bagotai Zsanett

Forrás: Bagotai Zsanett / feol.hu

Negyedik alkalommal indult útjára az országos szépségverseny, melyre március 22-ig várjuk a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek jelentkezését. A Tündérszépek versenyre saját képekkel is lehet nevezni, ám akinek még nem volt lehetősége hivatásos fotós kamerája előtt állni, annak sem kell aggódnia, a jelentkezőknek ingyen biztosítjuk egy profi fotósorozat elkészítését. A képeken hétköznapi ruhában, estélyiben, illetve fürdőruhában mutathatják meg szépségüket a leendő királynők. 

A 19 éves magyaralmási Józsa Dominika tavaly érettségizett, jelenleg pedig logisztikát tanul.  A versenyre azért jelentkezett, mert magának szeretne bizonyítani, méghozzá azt, hogy minden álma valóra válhat. És, hogy mi az álma? Nem egy konkrét helyezés, vagy az országos döntő hanem, hogy a verseny minden pillanatát kiélvezze és boldog legyen attól, hogy részese lehet az élménynek. Nos, nagyon úgy nézett ki, hogy ez az álma már most valóra vált, hiszen önfeledt boldogság költözött a szerkesztőségbe Dominika fotózása alatt. 

Ha kedvet kaptál, és te is részt vennél egy életre szóló élményben még nincs késő jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában