Fotó, rajz az „ősökről”

2020.01.23. 15:30

Pályázatot hirdettek 8–20 éves fiataloknak, szüleik kapcsán

Hamarosan kezdődik a Házasság hete programsorozat, amelyhez a SZÉNA Egyesület a Családokért is kapcsolódik.

FMH

Készülhet közös fotó, de a pályázó fiatalok le is rajzolhatják szüleik történetét

Fotós: Shutterstock.com

A SZÉNA Egyesület – amely a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviselője – pályázatot hirdet 2020 februárjában a Házasság hete alkalmából. A pályázat célja a családi kapcsolatok megerősítése, azokat pedig, akik jelentkeznek és nyernek, még közös élménnyel, az önfeledt együttlét örömével is megajándékozzák.

A pályázat azoknak a 8–20 éves fiataloknak szól, akiket érdekel szüleik megismerkedésének története, vagy szeretnek jóízűeket beszélgetni velük. Most itt a lehetőség, hogy az érdeklődésükkel akár nyerjenek is. A feladat csupán annyi, hogy keressenek megfelelő alkalmat a közös beszélgetésre, és ismerjék meg szüleik megismerkedésének történetét! Kérdezzék apát és anyát arról, ki mire és hogyan emlékszik, majd dokumentálják mindezt. Erre a szervezők két lehetőséget kínálnak: készülhet fotó a közös beszélgetésről, vagy ha a pályázó fiatal szeret rajzolni, akkor lerajzolhatja szülei megismerkedésének kulcsmomentumát. A rajz vagy a fotó mellé néhány mondatos beszámolót várnak a pályázótól arról, hogy mi tette rá a legnagyobb hatást a megismerkedés történetéből.

Készülhet közös fotó, de a pályázó fiatalok le is rajzolhatják szüleik történetét
Fotó: Shutterstock.com

A pályázatokat a [email protected] címre kell elküldeni, a határidő 2020. február 7-e, péntek dél.

A nyereményeket – például családi fürdőbelépő, falmászás, bowlingozás – a Házasság hetén sorsolják ki. A beküldött pályázatok egy részét ugyanekkor, február 9. és 16. között a SZÉNA Egyesület Facebook-oldalán közzé is teszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában