Volt kitől tanulnia!

2024.03.30. 10:00

Molnár Tamás mulatós letette a névjegyét

Újabb mulatós csillag tűnt fel Dél-Fejér égiszén. Jastrebinac József, Dudar Ferenc és Horváth Gellért példájából tanulva – akik egyébként tanácsokkal is ellátták a fiatalt zenészt – Molnár Tamás Kisláng nevét öregbítve az ausztriai Mauthausenbe látogatott, hogy a külhoni magyarokat bírja egy kis mulatásra. A beszámolók szerint: a rendezvény nagyon jól sikerült!

Kecskés Zoltán

Molnár Tamás zenész nemzetközi színre lépett.

Fotó: Interjúalany

A Muzsika Tv-ből is ismert Molnár Tamás, aki bálokon,lakodalmakon, rendezvényeken szórakoztatja mulatós zenéivel a vendégeket, most karrierjében egy újabb állomásához ért, ugyanis a sogoróknál mulattatta az ott élő magyarokat.  

– Nagyon jó hangulatú csapat jött össze, láthatóan mindenki nagyon jól érezte magát. Az örökzöld  retro és lakodalmi zenék pedig táncra perdítették a vendégeket. Hihetetlenül jó érzés volt külföldön a mieink előtt játszani, olyan mintha otthon lettem volna. Hálás vagyok, hogy eljuthattam Mauthausenbe, remélem még lesz rá alkalmam, a névjegyek számából, biztosan! – mondta mosolyogva Molnár Tamás, akit gyönyörű barátnője is elkísért a fellépésre.  

A képen Szentgyörgyhegyi Ferenc rendezvényszervező,  Vigházi Vivien és Molnár Tamás.
Fotó: Interjúalany

Szentgyörgyhegyi Ferenc, a rendezvény szervezője  a pozitív visszajelzéseket emelte ki. Mint mondta, többen megkérdezték tőle, hogy ki ez a zenész, aki ilyen fiatalon, ilyen technikával, kézügyességgel, hanggal van megáldva, egy eszméletlen nagy tehetség.

– Sokan kifejezetten a báli zene, a mulatós zene miatt jöttek el, mert ilyen itt a közelben még nem volt. Elsősorban az idősebb korosztályé volt a főszerep, de örömmel láttam, hogy 20 és 30 évesek is ropták. Tomi kitett magáért, hatalmas sikert aratott! Jó szívvel ajánlottam tovább a különböző egyesületek vezetőinek, hogy ezzel is erősítsük itt Felső-Ausztriában az összetartást, a magyar hangulatot, a magyarságtudatot  és hogy sose feledjük el, hogy honnan jöttünk... A következő rendezvényünket igyekszünk még több emberhez eljuttatni, de úgy gondolom, hogy aki itt volt, az visszajön és hoz magával még egy embert. Tominak pedig nagyon sok sikert kívánunk a továbbiakban, mind a hazai, mint a külföldi pályán!

Fergeteges bulihangulat uralkodott.
Fotó: Interjúalany

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!