Csillagok az égen, könnyek a szemekben

2024.01.26. 16:33

14 ezer csillag ragyogta be az éjszakát a ValMar első Aréna koncertjén (videó)

Valkusz Milán és Marics Péter kétségtelenül megtalálta a csillagját az égen, erről pedig első Arénás koncertjük tett tanúbizonyságot, amely bizony telt házzal robbantott és tüzelte fel a hideg januári estét.

Bagotai Zsanett

Forrás: ValMar közösségi oldala / @htamasfoto

A ValMar duó álmodott egy nagyot, és valóra váltották legmerészebb gondolataikat, amelyben kezdetben talán csak ők maguk hittek, senki más. A legnagyobb színpadokra küzdötték fel magukat, tették mindezt pár év leforgása alatt, teljesen önerőből, a tehetségkutató műsorok mellőzésével. Bár évben kevésnek tűnik, belefektetett munkában azonban hosszú és rögös út vezetett a sátras fesztiválfellépésektől a teltházas Budapest Parkig, valamint eddigi karrierük csúcspontjáig, a Papp László Aréna megtöltéséig. Vannak az életben libabőrös pillanatok, amikor úgy érezzük, hogy mindaz, amit eddig csináltunk értelmet nyert, és olyan érzések uralkodnak el bennünk, amit csak akkor, abban a szent pillanatban érezhetünk. Ezt élhette át Milo és Peti is, amikor felléptek a lehető legnagyobb színpadra amin eddig jártak, de még inkább akkor, amikor egyik daluk a "Csillagom az égen" vizuális formában is testet öltött. 14 ezer vaku ragyogott csillagként az Arénában, miközben a kemény munka könnycseppek formájában csillant meg a két fiatal szemében, akik érezték, amit mindenki érzett velük: megcsinálták. 

A vizualitás egyébként az összes dal közben olyan élményt adott a rajongóknak, amelyet nem sokszor láthattak még hazai színpadokon, valamint az egész koncert alatt a mesterséges intelligenciának köszönhetően egy játékban érezhettek magukat mindazok, akik részesei voltak a shownak. A játék sajnos véget ért, de mind zeneileg, mind látványvilágban és energiában olyat tett le a színpadra Valkusz Milán és Marics Peti, valamint legjobb barátaik és zenésztársaik, amely egészen más szintre emelte a hazai koncertélmény fogalmát és biztosan kiszakította a valóságból mindazokat, akik részt vettek a ValMar első, de biztosan nem utolsó Aréna-showján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!