Mindenhol jó, de legjobb otthon!

2023.12.26. 13:00

Szick Petra Dóra: Az együttlét a legnagyobb ajándék

Az egymásra fordított idő a szeretet igazi mértéke – vallja az alcsúti felmenőkkel is bíró egykori szépségkirálynőnk, Szick Petra Dóra. A modellként is dolgozó szépség a FEOL-nak elmesélte, hogy idén a szokásosnál is nehezebben lelte meg magában az ünnepi hangulatot, aztán egycsapásra megváltozott minden.

Kecskés Zoltán

A szívét követné 2024-ben is Szick Petra.

Fotó: Klajkó Betty

– Sokáig nem volt karácsonyi hangulatom. A sok rohanásban alig volt időm lelassulni, egy kicsit befelé fordulni. Aztán amikor 23-án leesett a hó és kimentünk hógolyózni, hóembert építeni, akkor hatalmába kerített a karácsonyi hangulat – mondta mosolyogva Petra, majd az ünnep felemelő pillanatairól beszélt:

– A karácsony lényege nem az ajándék, hanem az együtt töltött idő! Ezt idén is éreztem magamon. Sajnos az egész éves rohanásban kevés idő jut a szeretteimre, de ilyenkor igyekszem mindent bepótolni. Félreteszem a munkát, az okostelefonomat és velük vagyok. Nálunk az ünnepek egy igazi családjárás. 24-én Biatorbágyon édesanyáméknál feldíszítettük közösen a fát, majd irány a nagyihoz ebédelni, majd következhettek a sztorimesélés és játék. Természetesen a közös filmnézés sem maradhatott el! A Reszkessetek, betörők hagyományos családi program mindegyik ünnepen. Emellett a pihenés sem maradhatott el. Úgy érzem, sikerült feltöltődnöm és izgatottan várom a 2024-es évet. Az új évben is szeretném a szívem követni minden helyzetben! – zárta gondolatait Szick Petra Dóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!