Frissen Fejérből

2023.07.29. 12:58

Majka ismét beszólt Sebestyén Balázsnak – ezúttal a FEZEN-en

Néhány nappal ezelőtt derült ki, kik az ország legértékesebb celebjei.

Majka két szám között üzent kollégájának, "riválisának"

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Ez alapján az első helyen Majoros Péter Majka énekes-műsorvezető áll, akit a listán Sebestyén Balázs rádiós-műsorvezető követ. A Forbes Magazinban évről évre megjelenik ez a rangsor, amelynek eredményét befolyásolja, hogy az adott esztendőben milyen a hírességek közösségi médiás aktivitása, a sajtótalálataik, hány követőjük van, vagy az, hogy az általuk ajánlott termékek, szolgáltatások – részben az ő személyiségük miatt – bizalomgerjesztők-e.

"Rettentően tisztelem az olyan korrekt médiumokat, akik megjelenést biztosítanak a »futottak még« kategória szereplőinek is!" – írta közösségi oldalára július 27-én Majka, miközben kezében a magazint tartja, amelynek címlapján "riválisa", Sebestyén Balázs látható.

A riposzt természetesen nem maradt el: mint a rádiós-műsorvezető ugyancsak közösségi oldalán megírta, Majka már régóta szeretett volna velük (Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival) egy közös képet, hát most összejött neki.

A folytatás már nem az online térben, hanem Székesfehérváron, a FEZEN Fesztiválon zajlott. Majka egyszer csak kiállt a közönség elé, megkérdezte tőlük, mit tudnak az eredményről, majd a zenésztársakkal közösen élcelődni kezdett azon, hogy a második helyezettet még csak nem is ismerik, nem tudják, egyáltalán hogyan kerülhetett fel a listára. Mindeközben Sebestyén Balázs a színpad hátulján figyelte-hallgatta az eseményeket. S hogy mindez csak baráti oda-vissza, az abból is látszik, hogy a rádiós-műsorvezető nemrég egy közös, jó hangulatú képet posztolt a koncert napjáról a saját közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!