Frissen Fejérből

2023.07.21. 14:00

A dégi Festetics-kastély parkjában ment férjhez Orosz Barbara műsorvezető

Második esküvőjét tartotta a közelmúltban felújított épületben, pontosabban annak parkjában Orosz Barbara és párja.

Szanyi-Nagy Judit

Orosz Barbara, a TV2 műsorvezetője másodjára Dégen mondta ki a boldogító igent

Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

A televízióból ismert műsorvezető egy párizsi metróállomáson ismerkedett meg jelenlegi férjével, akivel először a francia fővárosban mondták ki a boldogító igent márciusban, titokban. Azonban – derül ki az Origo cikkéből – másban is megállapodtak: összesen háromszor házasodnak össze, hogy szeretteik is részesei lehessenek a nagy napnak, valamint, hogy egymás családtagjait, rokonait egy kicsit jobban megismerhessék. 

Így érkeztünk el a második esküvőhöz, melyet a páros a dégi Festetics-kastélyban tartott, a helyiek szerint június végén, július elején. A szertartást Dénes Tamás, a Retro Rádió műsorvezetője vezette, aki a találkozás és a szerelembe esés pillanatait is megosztotta a vendégekkel, szám szerint 55 fővel. Orosz Barbara a Story magazinnak arról mesélt: "A kastélyból kilépve, egy hatalmas réten haladtunk át, miközben a férjem választotta szimfonikus zene szólt... előttünk fenyőliget magasodott és egy meseszerű tó. Egyszerűen leírhatatlan volt a látvány." A férjéhez tartó úton pedig édesapja vezette a menyasszonyt.

A tervek szerint lesz még egy harmadik esküvő is, méghozzá Franciaországban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!