Krimi

2023.03.26. 05:00

Bottal verte szét élettársa autóját egy váchartyáni idős néni

A 72 éves asszony az anyagiak miatt dühödött fel.

Illusztráció: Shutterstock

Egy váchartyáni házhoz kihívták a rendőröket február 12-én, mert az ott lakó idős nő durván megrongálta élettársa kocsiját. Előzőleg vita alakult ki közöttük a férfi lányának anyagi támogatása miatt. A kisebb-nagyobb viták, súrlódások, sőt a tettlegesség sem volt ritka a pár életében - írja a Tények.hu.

A férfi meg akarta állítani az asszonyt, erre ő ultimátumot adott: ha megpróbál elmenni, összetöri az autóját. A döntést azonban nem várta meg, egy bottal és egy baltával a kezében ordítozva kezdett körözni az udvaron álló jármű körül.

A férfi elvette tőle a baltát, így az asszony a bottal kezdte ütni a szélvédőt, a visszapillantó tükröket, a lámpákat, a motorháztető és a sárvédőelemet is. A kár a tulajdonos szerint félmillió forint.

A nő a kihallgatásán beismerte a tettét:

A vita sajnos odáig fajult, hogy összetörtem a kocsiját a kezem ügyébe eső fadarabbal, mérges voltam, teljesen elvesztettem a fejem

– vallotta a nő, aki megbánta tettét.

A rendőrség az idős asszony ellen a rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!