Felkavaró

2021.11.29. 09:14

Borzalom, mit találtak a budapesti utcában egy táskába gyömöszölve

Még életében is kínozhatták.

Az Állatmentő Liga Facebook-oldalán osztotta meg, hogy egy másik szervezet kért tőlük segítséget, mert olyan bejelentést kaptak, miszerint a közeli Népfürdő utcában egy nagyon rossz állapotban levő kutyát találtak – írja a Bors.

Az Állatmentő Liga munkatársai azonban hiába értek a helyszínre villámgyorsan, már csak az elpusztult állatot találták meg, és legalább egy napja lehetett ott holtan a táskában.

A vizsgálatok alapján szinte biztosra vehető, hogy az állatot elgázolták, de arra nincs magyarázat, hogy miért hagyták épp egy táskában az út szélén.

„De az biztos, hogy amíg élt addig sem volt jó gazdája. Chip hiány még a kisebbik probléma, de olyan körmei voltak szegénynek, amik teljesen átfordultak már. Ha életében találkozunk a gazdával és ezzel a kutyával, 100%, hogy állatkínzás miatt eljárást kezdeményeztünk volna, hiszen ez már maradandó egészségkárosodás, és biztos, hogy a sántított, mert eldeformálódott a lába is. Sajnáljuk, hogy az életben se volt jó gazdád, pedig minden állat megérdemel egy szuper gazdit„ – írta az állatmentő szervezet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!