Bulvár-celeb

2023.02.26. 02:35

Már nem titok, ezt a férfit szereti Széphalmi Juliska

Közös fotót mutatott.

Forrás: Instagram

Minden embernek kijár a boldogság. Széphalmi Juliskának is, aki tavaly májusban vált el hivatalosan férjétől, a színész Sánta Lászlótól. A pokoli időszakot ma már maga mögött tudhatja, nemrég mesélt arról, mennyire nehezen hozta meg a döntést, hogy végre kimondja: vége. Lelki gyógyulását különösen megnehezítette, hogy szinte mindig ugyanabban a darabban dolgozott együtt volt párjával. Valamilyen szinten egész életükre össze fognak tartozni, ugyanis hét évvel ezelőtt született meg szerelmük gyümölcse, Lacika - írja a Bors.

Bár Juliska előszeretettel osztja meg a közösségi oldalán élete fontos pillanatait, válása óta nyoma sem volt annak, hogy időközben újra párra lelt. Ez az egyetlen egy „elszólás” enged csak arra következtetni, hogy újra boldog. Mindezidáig. Ugyanis 

 

Facebook-oldalára posztolt fotón – ami az Operaházban készült – végre egy férfi oldalán mutatkozik, és bár azt nem részletezte, hogy ki az illető, de a hashtag felsorolásban a „love” szó is feltűnik, és a képhez egy piros szívet is mellékelt. 

 

Bizonyára ő az a kedves barát, aki oldalán végre újra boldog lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában