Bulvár-celeb

2021.10.22. 12:59

Kisgyerekek közé vitte covidos kamasz fiát az anyuka

Semmibe vette a karanténszabályokat, közösségbe vitte tizenéves, igazoltan koronavírus-fertőzött fiát egy nógrádi anyuka a napokban.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Miközben egyre aggasztóbb hírek érkeznek a koronavírus-járvány negyedik hullámáról, Nógrád megyei olvasónk egészen elképesztő személyes történetet osztott meg portálunkkal. Péntek reggeli levelében nem mindennapi emberi felelőtlenségről ír. Az eset Salgótarjánban történt a minap – írja a nool.hu.

– A lányomékat két gyermekével vittem Salgótarjánba a gyermekorvosi ügyeletre. Felháborított, amit ott tapasztaltam – kezdte levelét a hatvanas éveiben járó, évek óta maga is krónikus betegséggel küzdő férfi. –

Ott ültünk a váróban egy 4 éves és egy 4 hónapos kicsivel, amikor a legszörnyűbb dolog történt: bejött egy anyuka a 15-16 éves korú fiával. Elég sokáig voltunk velük egy levegőn, aztán hallottuk, ahogy az anyuka így szólt a doktorhoz: „Doktor úr, nem tudom, mit tegyek, mert a fiam tesztje pozitív…”

A nógrádi olvasó beszámolója szerint az orvos és a nővér is borzalmasan ideges lett az anyuka felelőtlensége miatt.

– Ahol megállapították a fiú pozitivitását, nem mondták el a családnak, hogy nem mehetnek ki a lakásból!? – tette fel a költői kérdést olvasónk, hiszen másfél év pandémiás helyzet után a családnak nyilvánvalóan tisztában kellene már lennie az alapvető karanténszabályokkal. A levelet író férfi hozzátette:

– A pozitív tesztes fiú tajkártyáját a lányom gyermekeinek kártyáival összerakta a nővér, közben az orvos tovább vizsgálta a két unokámat.

A nagypapa állítja, hogy nem volt fertőtlenítő az orvosi váróban – éppen üres volt a kikészített flakon –, ezért a nővér ment ki a történtek után hozzájuk a fertőtlenítőszerrel.

– Az ilyen felelőtlen emberek miatt van ennyi fertőzött – zárta levelét az anyukára és igazoltan Covid-fertőzött kamasz fiára utalva a nool.hu olvasója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában