Gazdaság

2014.08.17. 18:30

Címlapokra került a hír

Székesfehérvár, Mór - Hatalmas sajtóérdeklődés övezte a móri Wekerle Sándor Emlékév múlt hét végi rendezvényén, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK) Enterprise Europe Network Közép-dunántúli Regionális Irodája, a Fejér Megyei Hírlap és a Magyar Közgazdasági Társaság Fejér megyei szervezete által rendezett Kárpát-medencei gazdasági fórumot.

Klecska Ernő

A csütörtökön este gálavacsorával indított rendezvényen a résztvevők pénteken már olvashattak is magukról lapunkban, amelyből kollégáink számos példányt a helyszínre vittek és a Pannon Lapok Társasága infopultjánál kínáltak.
Matolcsy György miniszter bejelentése, miszerint a kormányzat egy régiós, Wekerle Sándorról elnevezett gazdaságfejlesztési terv indítását fontolgatja, lapunk on-line kiadása révén szinte azonnal megjelent az internetes felületeken. A látogatottság  és így a Wekerle Emlékév ismertsége  ugrásszerűen megnőtt.

A gazdasági fórumról még több információ gazdaság rovatunkban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!