Foci

2014.05.02. 15:10

Puskás Akadémia vs. Győri ETO - Az eredményességért

Az NB I-es labdarúgó-bajnokságban szombaton 20 órakor kezdődik a PAFC–Győri ETO családbarát mérkőzés. Mindkét csapatnak kellenek a pontok.

Matók János

Lencse László (kék mezben) góljára szüksége van a Puskásnak. Fotó: Koppán Viktor

A találkozó a Sport Televízió és az Magyar Labdarúgó Szövetség rendezésében Családbarát Mérkőzés lesz, a rendezők a 2F szektort jelölték ki családinak. A szünetben tombolasorsolás (a belépésnél minden család – minimum egy szülő és egy 18 éven aluli gyerek – kap tombolajegyet, a győztes pedig értékes nyereményt), és a gyerekeknek tizenegyesrúgó-verseny (a Puskás Akadémia FC egyik kapusa, Papp Marcell áll a ketrec elé) lesz, a résztvevők pólót, ajándékcsomagot, a győzte pedig értékes nyereményt vehet át. A meccs kezdőrúgását a polgárdi 6 éves Virág Kristóf Koppány, a második félidő elején pedig a székesfehérvári 18 éves Gimesi Dorina végzi majd el. Ami pedig a Győr ellen 20 órakor kezdődő mérkőzést illeti, a Puskás Akadémiának és a Győrnek is egyaránt szüksége van a pontokra. A hazaiaknak a biztos bentmaradás érdekében, míg a zöld-fehéreknek azért, mert szeretnék behozni a tabellán első Debrecent.

– Mit várok a csapattól a Győr ellen? Hazai pályán bátrabb játékot, mint amit a Videoton ellen láttunk – mondta határozottan Benczés Miklós, a Puskás Akadémia FC vezetőedzője. – Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy mi leszünk majd a kezdeményezőbbek, de nagyon sok párharcot meg kell nyernünk a siker, az eredményesség érdekében. Nagyon szervezetten kell védekeznünk, s döntő lesz az is, hogy a labdaszerzésekből milyen gyorsan megyünk át támadásokba. Ám ez fordítva is igaz, hiszen a bajnokságban a Győr az egyik legjobban kontrázó csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!