Foci

2014.11.20. 13:35

MEGYEI II.: Az őszi helyekről döntenek

Székesfehérvár - A megyei II osztályú labdarúgó bajnokság 15. fordulójában több pályán is rangadót vívnak.

Ferencz Balázs

Osz-Car csoport

A Kajászó alakulata ötgólos zakót öltött a múlt hét végén Válon, és nem tartozik vágyálmai közé, hogy a 15. fordulóban is melege legyen, ezért egy délelőtti matinén kívánja meglepni a Csákvár együttesét. A Bakonycsernye csapatának nem okozhat különösebb fejtörést a kőszárhegyi védelem feltörése, Strommerék az utóbbi időben nagy kedvvel rugdossák a gólokat, minden bizonnyal most is otthon tartják a pontokat. A Pettend és a Pátka csatája már nem ennyire egyértelmű. A hatpontos derbin bármi megtörténhet, például az, hogy a megpattan a Pettend, és kiteszi az indexet. Vasárnap a múlt héten fontos diadalt arató Kápolnásnyék Iszkaszentgyörgyön vendégeskedik, ahol a rapszodikus iszkaiak jók lehetnek a pontokra. A már őszi első Vál csapata a Pákozd alakulatát fogadja a kötelező győzelem reményében. A listavezetőt üldöző Pusztavám Fehérvárcsurgón vizitál, de nem a paraszolvenciában, hanem a saját játékerejében bízik, s támadófocival operál a pontokért. A Mány Pázmándon kozmetikázhatja mérlegét, míg a visszalépés gondolatával kacérkodó Vértesacsa pályáján minden bizonnyal most sem lesz mérkőzés

Szombat, 10.30: Kajászó (5.)- FC Csákvár II (10.); 13.00: Bakonycsernye (3.) -Kőszárhegy (14.); Pettend (6.) -Pátka (8.); Vasárnap, 13.00: Iszkaszentgyörgy (13.)- Kápolnásnyék (7.); Vál (1.) -Pákozd (9.); Fehérvárcsurgó (11.) -Pusztavám (2.); Pázmánd (15.)- Mány (12.); Vértesacsa (16.) -Bodajk (4.).

A Dvéri vezette Sárosdot két kézzel sem lehet visszafogni, világszám lenne a Seregélyes sikere Fotó: Koppán Viktor

Agárdi Termál csoport

A dobogóban továbbra is reménykedő, azonban a múlt héten négy gólt kapó Aba-Sárvíz Kulcson iramodhat az élmenő trió nyomába. Az utóbbi időben pontokat gyűjtögető Szabadegyháza esélyesként fogadja az Enying alakulatát. A Sárosd együttese egy egészen más kategóriát képvisel a megye II-ben, így borítékolható az osztálynyi különbség a sereghajtó Seregélyes elleni randevún. Hatpontos rangadó a javából a Lajoskomárom és a Baracs csatája, s remélhetőleg igazán nagy csatát vív majd a két alakulat, hiszen az őszi második hely a találkozó tétje. A lepsényi LMSK-Masita hazai pályán fontos diadalt arathat az Adony felett. Ugyancsak meghatározó derbi lesz a csoportban a Nagylók és a bajnokság végére felzárkózó Pusztaszabolcs összecsapása. A Soponya Nagykarácsonyban billentheti a mérleg nyelvét maga felé az újoncok randevúján. A Káloztól nem lesz meglepetés, ha otthon tartja a pontokat a Mezőszilassal szemben.

Szombat, 13.00: Kulcs (8.)- Aba(4.); Szabadegyháza (9.) -Enying (13.); vasárnap, 13.00: Seregélyes (16.)- Sárosd (1.); Lajoskomárom (2.) -Baracs (3.); LMSK (11.)- Adony (12.); Nagylók (6.)- Pusztaszabolcs (5.); Nagykarácsony (14.)- Soponya (10.); Káloz (7.)- Mezőszilas (15.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!