Foci

2014.08.13. 15:25

Megyei I: az Agárdi Termál csoportban hat csapat is a dobogóra hajt

Székesfehérvár - A megye I-ből érkező csapatok mellett a Nagylók, az Aba, a PSC, és a Lajoskomárom is erős lesz.

Ferencz Balázs

Az Agárdi Termál csoport mezőnyében kapott helyet a megye I-es bajnokságot nem vállaló Sárosd. Az első osztály ezüstérmese a versenykiírás változása miatt lépett vissza a megye második vonalába, és nagy valószínűséggel a feljutásért küzd majd az immár Dvéri Zsolt dirigálta alakulat.

A megye II-es indulás miatt kicsit megbomlott a csapat, heten távoztak, de ettől függetlenül úgy rajtolunk, hogy szeretnénk megnyerni a bajnokságot. A keret alkalmas rá. A gerinc, a meghatározó játékosok maradtak, jó közösség van, a háttér adott - fogalmazott a bajnoki rajt előtt a sárosdiak játékos-edzője.

Dvéri, a Sárosd játékosedzője (Fotó: Molnár Artúr)

Az előző idény bronzérmese, az Aba-Sárvíz most is a dobogóra pályázik.

Az első három hely valamelyikét tűztük ki célul, tapadni szeretnénk az élmezőnyhöz - mondta Bor Dezső, az abaiak mestere. - Nehéz lesz, mert a Szabadegyháza, a Sárosd és a Nagylókmellett a Pusztaszabolcs, és a Lajoskomárom is erősödött. Bízunk a csapategységben, mindenki védekezik és támad, egy játékos, rövidpasszos csapatot szeretnénk kialakítani, és számítunk a közönség segítségére is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!