Foci

2014.08.13. 15:25

Megyei II: a Bakonycsernye erősít

Fejér megye másodosztályú bajnokságának Osz-Car csoportjában a Pusztavám, és a Vál nagy eséllyel pályázik a bajnoki címre, míg a Bakonycsernye erősödne.

Ferencz Balázs

Az elsőosztálytól búcsúzó Bakonycsernye BSE alakulata nem borult a kiesés búskomorságába, a megye II-es szereplést az erőgyűjtés időszakaként éli meg.

Osgyán Máté elhagyta a Csernyét, Bodajkon folytatja (Fotó: Koppán Viktor)

Aszódra igazolt Simek és Györök, Mészáros Barnabás, és Osgyán Máté Bodajkon folytatja, Hancsák pedig befejezte. Érkezett Kadlecsik Tibor Velencéről, Právics Krisztián Baracsról, Strommer Miklós Nagylókról, Varga Aurél Komáromból, Simek Csaba, és Gramsperger Attila Súrról, valamint Hajnal Imre Pátkáról. - tájékoztatott a Bakonycsernye elnöke, és egyben másodedzője, Osgyán Gábor. - Az edzői teendőket Varga Jenő látja el. Nem tudjuk még, milyen a megye II-es mezőny, így menet közben gyűjtünk tapasztalatot. Szeretnénk megerősödni. Szerény költségvetéssel dolgozunk, szeretnénk helytállni, és az első hat hely valamelyikén végezni. Erősségünk lehet, hogy az öreg, rutinos játékosok, valamint az ifiből felhozott fiatal futballisták ütőképes csapatot alkothatnak. Meglesz a rutin, és a fiatalos lendület - zárta esélylatolgatását a csernyei elnök.

 

Ezek is érdekelhetik