Foci

2014.04.26. 10:24

Dícséret illeti mindkét csapatunkat

A Csákvár az NB I-es játékosokkal megerősített Győri ETO FC II, a kisvidi a Honvéd ellen győzött.

Matók János

Rosszul kezdte a Győri ETO FC II elleni NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzést az Aqvital-Publo Csákvár, de nagyszerű teljesítménnyel végül megérdemelten győzött 4-2-re Bognár György vezetőedző csapata. Miként 2-0-ra a Videoton FC II is a Honvéd otthonában.

Rendhagyó módon mindkét NB III-as Fejér megyei labdarúgó csapat pénteken játszotta le soros bajnoki mérkőzését, s mindegyik egyaránt egy rangadón volt érdekelt. A nyugati csoportban a tabellán első Aqvital-Publo Csákvár a Győri ETO FC II együttesét látta vendégül, az esőtől alaposan eláztatott pályán. A hazaiak számára rosszul – mint általában az utóbbi találkozókon – kezdődött a játék, hiszen a vendégek szerezték meg a vezetést, de nem tört meg a lendületük, s végül teljesen jogosan 4-2-re nyertek.

– Játék szempontjából talán nem volt olyan színvonalas, mint amit megszoktunk a csapattól, de hozzáteszem, hogy egy nagyon jó és nagyon erős ellenféllel csaptunk össze. Rosszul kezdtük a mérkőzést, szerintem a Győr frissebb volt nálunk, jobban pörgött az elején. De a csapategység, az akarat és a lendület, amivel mi játszani szoktunk, az végül eredményes volt, és teljesen megérdemelten győztünk. Meggyőződésem, hogy több olyan fiatal játékosunk is van, akik egy-két éven belül magasabb bajnoki osztályban lép majd pályára, ott bizonyíthatja a tehetségét. Nem csodálkozom azon, hogy képességeik alapján már most is olyan stabil NB I-es győri játékosokat megtréfáltak a pályán, mint Sztanisics és Djordjevics – mondta mosolyogva a mérkőzés utánm Bognár György, a Csákvár vezetőedzője.

 

A tavasz egyik legnagyobb rangadója várt Vidi II-re a Bozsik Stadion műfüves pályáján. A Közép csoport 3. helyén álló Budapest Honvéd II csupán két ponttal gyűjtött eddig többet, mint a kisvidi. Azonban a találkozó igazi presztízsét az adta, hogy mindkét együttes egy NB I-es csapat tartalékcsapata. Miután a fehérváriak 2-0-ra győztek, helyet cseréltek a tabellán. „„Végig bíztam benne, hogy képesek leszünk megnyerni ezt a fontos mérkőzést is, és ezt a meccs előtt el is mondtam a játékosoknak. Örülök, hogy ők is hittek magukban. Egy rendkívül erős csapat otthonában győztünk" – mondta a Vidi II vezető-edzője, Vítor Campelos.

Kapcsolódó hírek:

Megérdemelt siker - A Csákvár megleckéztette a nevesebb Győrt

Baracskai győztes góljai

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!